bröllopsdag

Vad är en bröllopsdag och varför är procedur och känslor så viktiga?

Bröllopsdagen är den viktigaste dagen i ett par liv. Det är ett firande av kärlek och engagemang som kan vara meningsfullt för människor från olika kulturer och bakgrunder. Förståeligt är det också en tid med stor ångest för brudparet. Bröllopsdagen betyder så mycket mer än bara vigseln – det är det första mötet mellan två familjer som kommer att bli en, så det måste vara perfekt.

Förfaranden är också en integrerad del av bröllop eftersom de hjälper till att hålla allt på rätt spår och se till att det inte blir några överraskningar denna viktiga dag.

Känslorna är sannolikt som högst vid detta speciella tillfälle eftersom deras bröllopsdag för många är den enda gången de kommer att bära sin bröllopsklänning eller smoking, se några nära och kära de inte gör i vanliga fall.

Löftenas betydelse och vad de betyder för paret

Löften är symboliska löften till varandra. Vid ett bröllop har paret val mellan två uppsättningar löften. Den första typen av löften kallas “traditionella löften” och är ett löfte till varandra under ceremonin. Den andra typen av löften kallas “personliga löften” och är ett löfte från en make till den andra under mottagningen eller precis innan de lämnar sin smekmånad.

Varje person väljer vilken uppsättning löften de vill göra under bröllopet. Det är upp till dem vilka ord de använder, men det finns vissa termer som alltid förekommer i båda typerna av löften: engagemang, trohet, kärlek, respekt och ära.

Vad ska man göra under ceremonierna?

Det här avsnittet innehåller en lista över aktiviteter som du kan göra under ceremonierna. Några av dem är inte traditionella, men de är fortfarande roliga.

Följande är en lista över saker du kan göra under ceremonin:

-Skriv ett mejl till en vän eller familjemedlem

-titta på ett tv -program eller en film på din telefon

-Läs en bok

-titta på bilder från förr

Vad händer efter att ceremonin är över?

Bröllopsdagen handlar om brudparet. Men vad händer när det är över?

Bröllopsdagen är den viktigaste dagen i en kvinnas liv, för vilken hon förbereder sig för månader, till och med år. Planeringen börjar med hennes klänning, hennes hårstil, hennes smink etc. Numera finns det många sajter som erbjuder tips om hur du organiserar ditt bröllop eller hur du planerar din smekmånad.

Processen att planera ett bröllop kan vara stressande och tidskrävande för alla par. Det är därför fler och fler par väljer att fly för att inte störa sina familjer och vänner med förberedelserna och bara ha en vacker ceremoni inför bara två personer: sig själva och deras betydande andra.

av kicken